3.6.2013.

Zapošljavanje

Upoznajte nas

UniCredit Leasing dio je Grupe UniCredit koja djeluje na ključnim europskim tržištima, uključujući i hrvatsko. Od 01. travnja 2015. UniCredit Leasing Croatia je u stopostotnom vlasništvu Zagrebačke banke.

UniCredit Povelja o Integritetu temelj je našeg identiteta i referentni okvir unutar kojeg naši ljudi djeluju kao poduzetnici, odnoseći se odgovorno jedni prema drugima, našim klijentima i dionicima.

UniCredit Povelja o Integritetu utemeljena je na nizu zajedničkih vrijednosti - poštenju, transparentnosti, poštovanju, uzajamnosti, povjerenju i slobodi djelovanja.

Mi u svakoj promjeni vidimo priliku. Razvili smo čvrsto uvjerenje da prihvaćanjem promjena i izazova možemo kreirati i iskoristiti nove prilike, istovremeno ne mijenjajući naš izvorni identitet.

Pridružite nam se

Naša osnovna poruka "Oblikujte svoje sutra, danas." srž je naše prepoznatljivosti. Izražava naše čvrsto uvjerenje da svatko ima i pravo i odgovornost oblikovati svoju vlastitu budućnost.

Kada postoje otvorene nove pozicije unutar naše tvrtke, tražimo ljude koji dijele pozitivan pristup životu, vide priliku u svakoj promjeni, otvorenih pogleda, timski orijentirani, spremni preuzeti odgovornost i željni usvajanja novih znanja i postizanja rezultata.

Tražimo motivirane, talentirane ljude koji će sa zadovoljstvom prihvatiti odgovornost za ono što rade, kulturu promjene, naše korporativne vrijednosti. Tražimo one koji su različiti i koji prepoznaju prilike koje nas vode ka uspjehu.

Za sve informacije: Upravljanje-ljudskim-resursima@unicreditleasing.hr.