Global Banking and Finance Review Award 2020
- UniCredit Leasing osvojio nagradu
Best Auto Leasing Company Croatia 2020.

Financijska platforma Global Banking and Finance proglasila je UniCredit Leasing, članicu Grupe Zagrebačke banke, najboljom leasing kućom za financiranje automobila u 2020. godini. 

Ovo je još jedno priznanje UniCredit Leasingu kao vodećem društvu na leasing tržištu. Pozicioniranje UniCredita se više nego ikad prije zasniva na razumijevanju izazova i potreba s kojima se današnji klijenti susreću u stvarnom životu, te na našoj snazi i stručnosti kako bismo svojim klijentima ponudili odgovarajuća rješenja u leasing financiranju.

Global Banking & Finance vodeća je financijska platforma osnovana 2010. Od osnivanja, nagrade odražavaju inovacije, dostignuća, strategiju, progresivne i inspirativne promjene koje se događaju unutar globalne financijske zajednice. Nagrade su stvorene za prepoznavanje tvrtki svih veličina koje su istaknute u određenim područjima stručnosti i izvrsnosti u financijskom svijetu. 

Bankarske i financijske nagrade poznate su u cijeloj globalnoj bankarskoj i financijskoj zajednici kao simbol izvrsnosti.
Popis dobitnika nalazi se na sljedećem linku