Global Banking and Finance Review Award 2021
- UniCredit Leasing drugu godinu za redom osvojio je nagradu
Best Auto Leasing Company Croatia 2021.

Global Banking and Finance Review Award 2021 – UniCredit Leasing drugu godinu za redom osvojio je nagradu Best Auto Leasing Company Croatia 2021.

Financijska platforma Global Banking and Finance je i drugu godinu za redom proglasila UniCredit Leasing, članicu Grupe Zagrebačke banke, najboljom leasing kućom za financiranje automobila u 2021. godini.

Ovo je još jedno priznanje UniCredit Leasingu kao vodećem društvu na leasing tržištu. Pozicioniranje UniCredita se više nego ikad prije zasniva na razumijevanju izazova i potreba s kojima se današnji klijenti susreću u stvarnom životu, te na našoj snazi i stručnosti kako bismo svojim klijentima ponudili odgovarajuća rješenja u leasing financiranju.

Global Banking & Finance vodeća je financijska platforma osnovana 2010. Od osnivanja, nagrade odražavaju inovacije, dostignuća, strategiju, progresivne i inspirativne promjene koje se događaju unutar globalne financijske zajednice. Nagrade su stvorene za prepoznavanje tvrtki svih veličina koje su istaknute u određenim područjima stručnosti i izvrsnosti u financijskom svijetu.

Bankarske i financijske nagrade poznate su u cijeloj globalnoj bankarskoj i financijskoj zajednici kao simbol izvrsnosti. 

Popis dobitnika nalazi se na sljedećem  linku.