Pridružite nam se

Pridružite nam se

Trenutačno nemamo otvorenih natječaja.

Neovisno o tome što trenutačno nema otvorenih pozicija, pozivamo vas da nam se javite otvorenom molbom te pošaljete životopis i kratko motivacijsko pismo na e-mail upravljanje-ljudskim-resursima@unicreditleasing.hr.

Time postajete dio naše baze kandidata i bit ćemo slobodni kontaktirati vas ako se otvori radno mjesto za koje procijenimo da biste mogli biti zainteresirani.

Na ovoj stranici ažurirat ćemo i aktivne natječaje pa vas pozivamo da i dalje pratite stranicu te se prijavite na one koji vas interesiraju.

No, prije svega, molimo vas da se upoznate sa Suglasnošću o davanju osobnih podataka:

Potvrđujem da sam upoznat/a Informacijom o obradi osobnih podataka kandidata za rad u UniCredit Leasing Croatia d.o.o. te dajem izričitu privolu UniCredit Leasing Croatia d.o.o. da prikuplja, obrađuje, prenosi društvima članicama UniCredit Grupe i društvima članicama Grupe Zagrebačka banka i pohranjuje u svoju bazu podataka o kandidatima moje osobne podatke, uključujući posebne kategorije osobnih podataka: 

  1.  koji su navedeni životopisu, dokumentima i obrascima za potrebe natječajnog postupka ili razmatranja u svezi s otvorenim pozicijama u Leasingu
  2. koji su s moje strane usmeno ili pisano priopćeni Leasingu i to: u bilo kakvoj komunikaciji s Leasingom, neovisno o njezinoj svrsi, što uključuje bez ograničavanja telefonsku komunikaciju, komunikaciju digitalnim kanalima Leasinga, web stranicu Leasinga
  3. koje Leasingu priopće treće osobe temeljem valjane pravne osnove
  4. koji nastanu obradom bilo kojeg od gore navedenog osobnog podataka od strane Leasinga u svrhe:

- zapošljavanja na otvorenim pozicijama za koje sam se prijavio/la

- razmatranja u svezi s ostalim otvorenim pozicijama u Leasingu ili članicama Grupe UniCredit i Grupe Zagrebačka banka. 


Napomena: Trajanje privole kandidata važi do pisanog opoziva. Privolu kandidat može povući i dodatno zatražiti brisanje dostavljenih osobnih podataka iz baze kandidata UniCredit Leasing Croatia d.o.o. u pisanom obliku, putem mail adrese: upravljanje-ljudskim-resursima@unicreditleasing.hr.