Upravljanje

Upravljanje

Gordana Martinović

predsjednica Uprave

Gordana Martinović ima preko 20 godina radnog iskustva u bankarstvu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije, a 1997. godine pridružila se Zagrebačkoj banci kao pripravnica u Korporativnom bankarstvu gdje je započeo razvoj njezine karijere. Nakon pozicija asistentice te voditeljice poslovnog odnosa, obnašala je niz rukovodnih pozicija. 2008. godine je imenovana direktoricom Poslovnog centra u Korporativnoj mreži, a 2009. godine preuzima funkciju direktorice Poslovnog centra za nekretnine te funkciju direktorice segmenta Veliki sustavi. Od 2015. godine obnašala je funkciju direktorice Korporativne mreže u Korporativnom, investicijskom i privatnom bankarstvu do 2020. godine kada je imenovana na funkciju predsjednice Uprave UniCredit Leasing Croatia d.o.o..

Nikolina Žganec

članica Uprave

Nikolina Žganec ima više od 15 godina radnog iskustva, od čega 13 godina u leasing industriji na profesionalnim i rukovodnim pozicijama. Diplomirala je ekonomiju, smjer financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Karijeru započinje u revizorskoj kompaniji KPMG Croatia d.o.o. gdje putem revidiranja nefinancijskog sektora stječe dragocjeno iskustvo, znanje i odličnu podlogu za daljnji razvoj. Karijeru nastavlja u UniCredit Leasing Croatia d.o.o. 2007. godine kao junior kontroling analitičar te napreduje preko Voditeljice planiranja i kontrolinga do Voditeljice Financija (CFO).Prije preuzimanja dužnosti članice Uprave Društva 2016. godine, vodila je Odjel Financija i upravljala sa 4 tima (Kontroling i izvještavanje, Upravljanje profitabilnošću, Riznicom te Računovodstvo i porezi).

Ana Brakus

članica Uprave

Ana Brakus ima više od 20 godina radnog iskustva u bankarstvu. Cijeli svoj radni vijek, prije dolaska u UniCredit Leasing Croatia d.o.o., provela je u Zagrebačkoj banci d.d., gdje je obnašala različite funkcije u Korporativnom i investicijskom bankarstvu, kako u prodaji, tako i u centralnim HQ funkcijama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Računovodstvo i financije, a profesionalnu karijeru započinje 1999. godine, kada se pridružila Zagrebačkoj banci u prodajnoj ulozi u korporativnom bankarstvu, gdje je provela 10-ak godina na različitim razinama senioriteta: od početne pozicije mlađeg pomoćnika do samostalnog voditelja poslovnog odnosa. 2008. godine imenovana je direktoricom Poslovnog centra u sektoru za velike korporativne klijente, a 2015. godine preuzima odgovornost za Upravljanje prodajom, marketingom i razvojem poslovanja za Korporativno, investicijsko i privatno bankarstvo. Prije imenovanja u Upravu UniCredit Leasing Croatia d.o.o. obnašala je funkciju direktorice Poslovne strategije za Korporativno, investicijsko i privatno bankarstvo, gdje je bila odgovorna za razvoj poslovanja i digitalno bankarstvo, upravljanje prodajom i komercijalno planiranje, te za poslove korporativnih i kreditnih analiza. Od 2015. godine do imenovanja na funkciju članice Uprave UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Ana je bila i zamjenica predsjednika nadzornog odbora tvrtke Zagreb Nekretnine d.o.o.