Upravljanje

Upravljanje

Gordana Martinović

predsjednica Uprave

Gordana Martinović ima preko 20 godina radnog iskustva u bankarstvu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije, a 1997. godine pridružila se Zagrebačkoj banci kao pripravnica u Korporativnom bankarstvu gdje je započeo razvoj njezine karijere. Nakon pozicija asistentice te voditeljice poslovnog odnosa, obnašala je niz rukovodnih pozicija. 2008. godine je imenovana direktoricom Poslovnog centra u Korporativnoj mreži, a 2009. godine preuzima funkciju direktorice Poslovnog centra za nekretnine te funkciju direktorice segmenta Veliki sustavi. Od 2015. godine obnašala je funkciju direktorice Korporativne mreže u Korporativnom, investicijskom i privatnom bankarstvu do 2020. godine kada je imenovana na funkciju predsjednice Uprave UniCredit Leasing Croatia d.o.o..

Nikolina Žganec

članica Uprave

Nikolina Žganec ima više od 15 godina radnog iskustva, od čega 13 godina u leasing industriji na profesionalnim i rukovodnim pozicijama. Diplomirala je ekonomiju, smjer financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Karijeru započinje u revizorskoj kompaniji KPMG Croatia d.o.o. gdje putem revidiranja nefinancijskog sektora stječe dragocjeno iskustvo, znanje i odličnu podlogu za daljnji razvoj. Karijeru nastavlja u UniCredit Leasing Croatia d.o.o. 2007. godine kao junior kontroling analitičar te napreduje preko Voditeljice planiranja i kontrolinga do Voditeljice Financija (CFO).Prije preuzimanja dužnosti članice Uprave Društva 2016. godine, vodila je Odjel Financija i upravljala sa 4 tima (Kontroling i izvještavanje, Upravljanje profitabilnošću, Riznicom te Računovodstvo i porezi).

Marko Juranić

član Uprave

Marko Juranić ima više od 15 godina radnog iskustva u odvjetništvu, bankarstvu i leasing industriji, na profesionalnim i rukovodnim pozicijama. Član je Vijeća Udruženja leasing društva pri Hrvatskog gospodarskoj komori kao i autor stručnih članaka i predavač na edukacijama iz područja leasing poslovanja. Prethodno imenovanju na funkciju člana Uprave 2016. godine obnašao je funkciju Voditelja odjela pravnih poslova i praćenja usklađenosti, odgovorne osobe za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma, te člana Uprave u projektnim društvima za financiranje nekretnina putem leasinga.