Unicredit Leasing tim sudjelovao na utrci Wings for life

Pozdrav iz Zadra!

Milijuni ljudi s ozljedama leđne moždine imaju isti san. Naš tim, sa svojih 16 članova, sudjelovanjem na utrci Wings for Life World Run, pomogao je da taj san postane stvarnost. 100% prikupljenih sredstava od uplaćenih startnina namijenjeno je revolucionarnim istraživačkim projektima čiji je cilj izlječenje oštećenja leđne moždine.

Svi članovi UniCredit leasing tima istrčali su svoje zadane ciljeve, pa i prebacili rezultat, tako da ukupna udaljenost koju su istrčali iznosi oko 150 km.

A koji su dojmovi članova našeg tima?

Osjećaj zadovoljstva zbog postignutog i same činjenice da su bili dio fantastičnog i pozitivnog okruženja, miješao se s osjećajem ponosa zbog doprinosa plemenitom cilju. Očarani Zadrom i Zadranima koji su bili velika podrška sudionicima utrke, naši trkači oduševljeni su i odličnom organizacijom, predanošću sudionika, timskim duhom i uzajamnom podrškom u trenucima kada postane teško.

Kako ističu članovi UniCredit leasing tima, dojmove iz utrke nije lako vjerno prenijeti, to treba doživjeti, i zato se nadaju da će ponoviti ovo iskustvo već iduće godine u još većem broju!

Sve pohvale našem timu na koji smo ponosni! Svoj entuzijazam i energiju svakako su prenijeli na sve nas.

„Svjetska utrka Wings for Life ima iznimno značenje za osobe sa spinalnim ozljedama odnosno ozljedom kralježnične moždine jer osim što doprinosi financiranju istraživačkih projekata izlječenja ozljeda kralježnične moždine, diljem svijeta na jednom mjestu u isto vrijeme okuplja građane različitih dobnih skupina s jedinstvenim ciljem te senzibilizira javnost o specifičnostima i potrebama osoba sa spinalnim ozljedama.“ pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak (Izvor: dnevnik.hr)