Posebne mjere pomoći za klijente pogođene potresom

Suosjećamo sa svim građanima pogođenim potresom na području Sisačko-moslavačke županije te smo pripremili više različitih mjera kako bismo pomogli u ovim teškim trenucima.

UniCredit Leasing Croatia je svim klijentima koji su na dan potresa imali prebivalište ili sjedište na području Sisačko-moslavačke županije u razdoblju od 01.01.2021. do 28.02.2021.:

  • privremeno obustavio pokretanje mjera naplate dospjelih dugovanja;
  • privremeno obustavio obračun i naplatu zatezne kamate na dospjele obveze i obveze koje dospijevaju u razdoblju od 1. 1. do 28. 2. 2021.*;
  • omogućio klijentima da obveze po leasing rati/obroku od 01.01.2021. i 01.02.2021. godine podmire unutar 60 dana od datuma izdavanja računa sukladno vlastitim mogućnostima;
* Ne odnosi se na obveze za koje su prethodno pokrenute aktivnosti prisilne naplate.

S ciljem olakšanja financijske situacije klijenata koji trpe posljedice razornog potresa koji je 29. 12. 2020. pogodio Sisačko-moslavačku županiju, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju UniCredit Leasing Croatia d.o.o. je za klijente pripremio mogućnost odgode otplate leasinga – moratorij, kao dugoročniju mjeru potpore. 

Detaljnije informacije o uvjetima moratorija i Zahtjev za odgodu plaćanja (moratorij) možete pronaći na poveznicama:

Potrošači, slobodna zanimanja, obrtnici „dohodaši“ i „paušalci“

Pravne osobe

Zahtjev za moratorij moguće je podnijeti najkasnije do 15.04.2021. godine.

Klijenti s pogođenih područja koji žele podmiriti dospjele obveze mogu to učiniti na redovne načine.