Što financiramo?

Povucite odličan potez u svom poslovanju i ugovorite leasing.

  1. Osobna i gospodarska vozila

Financiramo nova i rabljena osobna i gospodarska vozila do 3,5 t raznih marki iz ponude ovlaštenih dobavljača. Leasing financiranje uz fiksnu i promjenjivu kamatnu stopu, a moguće ga je ostvariti i bez akontacije prilikom financiranja putem operativnog leasinga.

  1. Oprema i strojevi

Leasing je osobito pogodan za nabavku opreme i strojeva jer poduzetnicima omogućuje brzo prilagođavanje zahtjevima dinamičnog tržišta. Financiramo različitu opremu i strojeve koje možete odabrati kod bilo kojeg ovlaštenog dobavljača.

Cijenimo vaše vrijeme, stoga je obrada leasing zahtjeva brza i efikasna. Vaš smo pouzdan partner, bila riječ o nabavi materijalne imovine ili o projektima visokih vrijednosti. Što god zahtjeva vaš posao - strojeve, opremu ili proizvodna postrojenja, najbolje mogućnosti financiranja pronaći ćete u UniCredit leasingu. Imamo rješenja za gotovo sve industrijske grane i gospodarske sektore kao što su proizvodnja, izgradnja, tisak, pakiranje, prijevoz, poljoprivreda, informatička ili medicinska oprema te obnovljivi izvori energije.

  1. Plovila

Plovidba uz hrvatsku obalu poseban je doživljaj svim nautičarima i onima koji vole more. Kao zemlja tisuću otoka, Hrvatska predstavlja i veliki izazov nautičarima da pokažu i dokažu svoje umijeće plovidbe. Koje god vaše sklonosti i želje bile, u Hrvatskoj ćete lako pronaći sve što vam treba za bezbrižno ljetovanje – kvalitetnu turističku ponudu, gastronomiju, povijest te kvalitetne marine.

Zaplovite sigurno uz atraktivne uvjete financiranja plovila. Financiramo plovila različitih marki i proizvođača uz povoljnu kamatnu stopu u EUR.

  1. Nekretnine

Leasing nekretnina zahtjeva kompleksna znanja o lokalnom tržištu i zakonskoj regulativi koja se odnosi na poslovanje s pravnim osobama, zaštitu okoliša, prostorno uređenje i graditeljstvo. Treba razumjeti strukturu projekta i rizike povezane s ovakvom vrstom imovine. Sva ta specijalistička znanja naći ćete u UniCredit leasingu, kao i odlična rješenja za svoje poslovne planove. Bila riječ o poslovnim objektima i uredskim prostorima, trgovačkim centrima, proizvodno-skladišnim i logističkim objektima ili o višenamjenskim objektima, pronaći ćemo najbolju kombinaciju za vaše financiranje.

Dostupni smo kroz veliku mrežu poslovnica UniCredit leasinga i Zagrebačke banke u cijeloj Hrvatskoj.